PERHATIAN!!!

Untuk Pelajar PMR 2013, Contoh Kerja kursus geografi yang disediakan di blog ini adalah khusus untuk pelajar SMK Taman Daya 2, Johor Bahru , Johor SAHAJA...

Untuk pembaca blog lain, sila ikut arahan guru sekolah anda masing-masing. Jika anda mahu mengambil entry ini sebagai contoh, sila tukar dan ikut keadaan pengangkutan anda di kawasan anda...

JANGAN TIRU 100% CONTOH KERJA KURSUS GEOGRAFI DALAM BLOG INI.... Saya hanya membantu bukan menyuruh anda meniru... Harap Faham..

Thursday, 17 May 2012

PENGIKTIRAFAN PERTAMA

Tahniah kepada blog Panitia Geografi kerana telah  memenangi pertandingan Blog bagi tahun 2012 sempena sambutan Hari Guru yang disambut semalam.

Walaupun blog ini baru sahaja dibuat namun ia telah berjaya menarik minat juri untuk memilik blog ini sebagai pemenang pertama.

Tahniah juga kepada blog-blog panitia yang lain seperti Blog Panitia Sejarah, Blog Panitia Bahasa Inggeris, Blog Panitia Kimia, Blog Panitia Bahasa Tamil, Blog Unit Peperiksaan dan lain-lain blog yang mengambil bahagian.Semoga blog ini dapat menarik minat para pelajar mempelajari mata pelajaran Geografi dan memantapkan lagi pengetahuan  mereka.

Tahniah lagi sekali

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...