PERHATIAN!!!

Untuk Pelajar PMR 2013, Contoh Kerja kursus geografi yang disediakan di blog ini adalah khusus untuk pelajar SMK Taman Daya 2, Johor Bahru , Johor SAHAJA...

Untuk pembaca blog lain, sila ikut arahan guru sekolah anda masing-masing. Jika anda mahu mengambil entry ini sebagai contoh, sila tukar dan ikut keadaan pengangkutan anda di kawasan anda...

JANGAN TIRU 100% CONTOH KERJA KURSUS GEOGRAFI DALAM BLOG INI.... Saya hanya membantu bukan menyuruh anda meniru... Harap Faham..

Thursday, 31 May 2012

Seorang Guru Geografi PMR BerpindahPn Norain binti Misran

Minggu ini merupakan minggu terakhir bagi cikgu Geografi ini. Beliau mengajar Geografi di kelas 3 Dinamik 3 dan 3 Dinamik 7. Walaupaun baru pertama kali mengajar Geografi tingkatan 3  tetapi beliau merupakan seorang guru yang berdidikasi dalam mengajar mata pelajaran ini.  Kami kagum dengan beliau kerana  mata pelajaran Geografi ini bukanlah bidang yang diambil semasa beliau belajar dahulu..

Perpindahan PnNorain ini adalah kerana mengikut suami yang bekerja di Kluang, Johor.

Semoga beliau lebih berjaya lagi di sekolah yang baru dan dapat memberikan perkhidmatan yang cemerlang dalam mendidik anak bangsa Malaysia..

Insya Allah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...